Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Love & Sex / Sexul te face mai destept
sexul te face mai inteligent
sexul te face mai inteligent

Sexul te face mai destept

O descoperire recenta pune sexul intr-o noua lumina. Conform cercetatorilor de la Universitatea din Maryland, sexul ajuta la producerea de noi neuroni si imbunatateste memoria de lunga durata. 

Studiul a avut ca subiecti persoane de varsta mijlocie si s-a constatat ca dupa o partida de sex au luat nastere noi neuroni.

Totusi … “Daca esti mai inteligent nu inseamna neaparat ca vei face mai mult sex. De fapt, s-a constatat chiar ca adolescentii cu un grad ridicat de inteligenta amana inceperea activitatii sexuale.”, noteaza site-ul theatlantic.com.

Psihologul Tracey Shors declara intr-o conferinta a Society for Neuroscience ca este nevoie de multa munca pentru ca celulele creierului sa nu moara:

“Poti sa ajuti la nasterea unor noi celule cu mult exercitiu, Prozac si sex. Daca iti tii creierul in forma vei tine in viata mai multi neuroni nou produsi iar daca le vei face pe amandoua, vei beneficia de ambele efecte: vei produce mai multi neuroni si vei mentine mai multi neuroni in viata.”, spune psihologul Tracey Shors.

Un alt studiu publicat anul trecut a scos la iveala faptul ca actul sexual contracareaza efectele stresului asupra creierului, cel putin in cazul soarecilor, cei care au fost de aceasta data subiectii acestui studiu.

Sursa: www.dailymail.co.uk

Check Also

incendiu cluj

Incendiu in gara din Cluj Napoca (Video)

UPDATE 21.45. Focul a fost aproape lichidat. În jurul orei 21.00, a fost reluată şi circulaţia ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *