Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Stiri / Olimpici si orfani, trei frati traiesc cel mai trist Craciun! Povestea lor de viata este de-a dreptul halucinanta!
61612497.jpg

Olimpici si orfani, trei frati traiesc cel mai trist Craciun! Povestea lor de viata este de-a dreptul halucinanta!

Jsolt, Rudi si Tibi sunt copiii care au ramas orfani la varste foarte fragede. Acum, cei trei se gospodaresc singuri si, desi niciunul nu este major, baietii au invatat sa isi dramuiasca fiecare banut, sa gateasca, sa spele si sa calce.

In urma cu patru ani, cei trei copii ai familiei Kovacs au ramas orfani de tata. Anul acesta, si mama lor a murit, dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare. Ramasi singuri pe lume, cei trei baieti au fost la un pas sa ajunga in case de orgelinat. Insa, un unchi s-a descis sa ii ia in custodie, pentru ca nu a vrut ca ei sa fie despartiti. Singurul sprijin al copiilor este acum batrana, insa varsta nu ii mai permite sa se ocupe de treburile gospodaresti.

Asa ca, desi au doar 16, 14, si respectiv 13 ani, Jsolt, Rudi si Tibi au invatat sa aiba singuri grija de ei. Astfel, ei si-au impartit treburile casei: Jsolt, baiatul cel mare, a invatat sa gateasca, iar fratii lui mai mici fac curat in bucaraie dupa ce mananca. Au o lista cu atributiile fiecaruia si nu se abat niciodata de la ce este scris pe carnetelul de pe frigider.

Check Also

imagine-prabusire-elicopter-smurd-2007

ANALIZA pas cu pas a tragediei SMURD. Cine sunt singurii VINOVATI si cum puteau fi salvate cele patru vieti!

O tara intreaga a asistat revoltata la felul in care s-a intervenit. Martorii si-ar fi ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *