Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Stiri / Un elicopter SMURD s-a PRABUSIT in Lacul Siutghiol. Raed Arafat: Medicul resuscitat a MURIT. Pilotul, adus la mal
627x0

Un elicopter SMURD s-a PRABUSIT in Lacul Siutghiol. Raed Arafat: Medicul resuscitat a MURIT. Pilotul, adus la mal

La 24 ore de la tragedia pe lacul Siutghiol, un om îşi frânge mâinile a ciudă şi neputinţă. Are ochii scăldaţi în lacrimi şi privirea revoltată când povesteşte cum s-au întâmplat lucrurile. Este Gheorghiţă Zice, primul om care a ajuns la elicopterul prăbuşit.
„Pescarul din Ovidiu“ este administrator la Insula Ovidiu, punctul turistic de pe lacul Siutghiol. Are 35 ani, este însurat şi are un copil de 1 an şi 8 luni. Luni se afla la muncă, împreună cu un coleg, Mihai, când s-a prăbuşit aparatul SMURD. „M-a sunat şeful meu Cătălin Livadariu şi m-a anunţat că a căzut un elicopter în lac. Văzuse la televizor. Mi-a spus exact unde se prăbuşise, în dreptul «La Butoaie». Noi eram la 5 mile de acel loc. Am luat barca noastră cu motor şi am plecat imediat acolo“, relatează Gheorghiţă.
Singura supravietuiroare a accidentului aviactic este medicul Laura Vizireanu. Femeia, mama unui copil, a fost gasita la 45 de minute de la prabusirea elicopterului. A fost readusa la viata dupa ce colegii sai au resuscitat-o 45 de minute.

Check Also

incendiu cluj

Incendiu in gara din Cluj Napoca (Video)

UPDATE 21.45. Focul a fost aproape lichidat. În jurul orei 21.00, a fost reluată şi circulaţia ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *