Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Stiri / ANALIZA pas cu pas a tragediei SMURD. Cine sunt singurii VINOVATI si cum puteau fi salvate cele patru vieti!
imagine-prabusire-elicopter-smurd-2007

ANALIZA pas cu pas a tragediei SMURD. Cine sunt singurii VINOVATI si cum puteau fi salvate cele patru vieti!

O tara intreaga a asistat revoltata la felul in care s-a intervenit.

Martorii si-ar fi dorit ca militarii sa nu faca 16 minute pana la locul tragediei, dar mai ales sa aiba o barca functionala. Toate aceste balbe, de dotare si organizare, au costat cel putin o viata. Insa nu salvatorii care au ajuns in zona sunt vinovati. Ei au facut tot ce era omeneste posibil. Singurii de blamat sunt sefii lor, cei care elaboreaza strategii si analize doar pe hartie, dar carora nu le pasa de adevarata situatie din teren.

Incercam sa analizam pas cu pas felul in care s-a actionat pe lacul Sutghiol, imediat dupa ce elicopterul EC-135, cu 4 oameni la bord, s-a prabusit.

Accidentul aviatic s-a petrecut la ora 16 si 11 minute. Aparatul a cazut in apa dupa o coborare relativ lina, apoi s-a rasturnat. Doi oameni au ramas prinsi in centuri, alti doi au reusit cumva sa iasa la suprafata. Este vorba despre medic si despre pilot.

Singurii care au vazut ce se intamplase au fost locatarii unor blocuri de lux de pe marginea lacului. Ei i-au auzit si pe supravietuitori cerand ajutor.

Martorii au sunat imediat la 112, au anuntat accidentul si au cerut o barca pentru victimele care se aflau la 300 de metri de mal.

Martor: “Le faceam semn cu mainile sa reziste, sa reziste ca or sa vina ajutoarele.

112 a trimis, conform procedurilor actuale, apelul de alerta catre cele trei forte legate la sistem: pompierii de la ISU, medicii de la Ambulanta si politistii.

Acestia au plecat din puncte diferite la ora 16.14. Echipajele de ambulanta au ajuns primele, insa nu puteau interveni pentru ca victimele erau in larg.

Check Also

61612497.jpg

Olimpici si orfani, trei frati traiesc cel mai trist Craciun! Povestea lor de viata este de-a dreptul halucinanta!

Jsolt, Rudi si Tibi sunt copiii care au ramas orfani la varste foarte fragede. Acum, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *