Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Lifestyle / Diet & Health / Un test genetic pentru o dieta personalizata
images

Un test genetic pentru o dieta personalizata

Spune-mi ce ADN ai, ca sa-ti spun ce sa mananci. Acesta este, in sinteza, principiul unui test disponibil de astazi in principalele farmacii din Italia, care promite sa “prescrie” personalizat alimentatia adecvata fiecarei persoane in parte.

Astfel prescrisa, dieta reprezinta o schema super-personalizata, bazata pe “buletinul de identitate” genetic care face din fiecare om o fiinta unica si irepetabila. Mai precis, analiza ADN-ului promite furnizarea unor informatii legate de metabolismul acizilor grasi, a acidului folic si a vitaminei D, detectand necesitatile nutritionale ale fiecarei persoane in parte.

“In acest mod ia sfarsit era dietelor restrictive, pentru ca lucrul important pentru a pierde kilogramele in exces este prevenirea multor boli legate de obezitate, si nu eliminarea anumitor alimente din menu”, a comentat medicul nutritionist Primo Vercilli, unul dintre creatorii noului produs.

Cum functioneaza? Nu ai nevoie decat de cateva minute pentru a face testul genetic respectiv, a precizat expertul. Farmacistul iti ia o proba de saliva pe un tampon de vata si il trimite la laboratorul de analiza, apoi rezultatele testului, impreuna cu planul alimentar de urmat, vor fi transmise de compania producatoare a testului (Vitalybra) farmaciei, insarcinata sa le livreze clientului.

Check Also

ONCOLOGIE

Ce este oncologia?

Oncologia este un domeniu al științei medicale, care se ocupă de studierea etiologiei, patogenezei, diagnosticului, clinicii, tratamentului, abilitării și profilaxiei cancerului, la baza căreia ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *