Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Lifestyle / Doi români şi un fost deputat italian care livrau arme către FARC, arestaţi în Muntenegru!
catuse

Doi români şi un fost deputat italian care livrau arme către FARC, arestaţi în Muntenegru!

Procurorii DIICOT au participat, în cooperare cu Direcţia Generală de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, precum şi cu Serviciul Român de Informaţii, la o operaţiune de amploare, alături de autorităţile judiciare din SUA şi Muntenegru, în urma căreia s-a reuşit arestarea pe teritoriul statului Muntenegru a membrilor unei grupări formate din cetăţeni români şi străini care plănuiau livrarea de armament către o organizaţie teroristă, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că au fost arestaţi cetăţenii români Cristian Vintilă şi Flaviu Virgil Georgescu şi politicianul italian Massimo Romagnoli, fost deputat în Parlamentul Italiei.

Gruparea din care aceştia făceau livra arme către FARC.

În acest caz, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, marţi, mai multe percheziţii în Bucureşti.

Check Also

61611059

Trei ani de certuri si impacari! Ce va pati Antonia cu Velea imediat dupa ce ii va naste copilul! “Ii fug ochii dupa domnisoare”!

Antonia si Velea sunt cuplul momentului in showbiz-ul autohton. Cei doi indragostiti asteapta un copil, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *