Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
12-12-2018
Home / Descopera / Stiinta / Cele mai rapide trenuri din lume
628x471

Cele mai rapide trenuri din lume

Tehnologia de varf Maglev, a trenurilor care circula nu pe sine, ci prin levitatie magnetica, a deschis noi perspective pentru transportul in comun.

Chinezii au fost primii care au folosit cu succes aceasta tehnologie revolutionara, trenurile lor fiind recunoscute drept “trenuri-glont” (floating bullet trains).
La inceputul lunii iunie, japonezii au testat cel mai rapid tren de tip Maglev care a fost folosit vreodata pe rute de calatori, care va ajunge la viteze de 500km/h (311mph), un test care s-a bucurat de succes. Urmatoarele teste oficiale sunt programate pentru luna septembrie a acestui an. Japonezii lucreaza momentan si la ruta de cale ferata Tokyo-Osaka, ruta care va lega toata tara, de la nord la sud.

 

Check Also

ce este metafizica

Ce este metafizica?

Conform DEX METAFÍZICĂ s. f. 1. Parte a filosofiei care studiază știința despre ființa ca ființă (Aristotel), domeniul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *