Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
12-12-2018
Home / Celebritati / Monden / Andreea Marin din nou la spital
Andrea-marin-banica_DT-4

Andreea Marin din nou la spital

Cum are 40 de ani, Andreea Marin este mai mult decat precauta atunci cand se gandeste sa devina mama, din nou. Motiv pentru care si-a facut o serie de analize amanuntite, vedeta primind avizul medicului sa ramana insarcinata, anul viitor.

Inca de cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, vedeta TV Andreea Marin si-a aratat dorinta de a deveni pentru a doua oara mama. Se pare ca “Zana” este dispusa sa renunte la silueta ei, de curand remodelata si chiar sa si treaca peste problemele de santate pentru a-si implini acest vis.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk se inteleg de minune, iar relatia lor merge ca pe roate. Cu toate acestea, cei doi considera ca un singur lucru le mai lipseste pentru ca fericirea lor sa fie absoluta. Atat “Zana” cat si fizioterapeutul isi doresc sa-i faca Violetei inca un fratior. De cateva luni, Andreea Marin s-a dedicat exclusiv acestui vis si a consulatat mai multi medici, pentru a se asigura ca nu se supune niciunui risc Tinand cont ca nu mai are varsta la care sa poata ramana imediat insarcinata, Marin a vrut sa aiba recomandarile unui specialist. Revista Ciao! relateaza, in cel mai recent numar, ca Andreea Marin si-a facut deja toate analizele la o clinica din Turcia si ca este apta pentru a deveni mamica.

Check Also

61744066

Mesajul Danielei Crudu dupa ce si-a gasit perechea.

Dupa trei luni in care a incercat sa isi gaseasca sufletul pereche, Daniela Crudu a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *