Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
12-12-2018
Home / Celebritati / Barfe / Senzational!!! Conspiratia Stefan Hrusca!!!
stefan-hrusca-concerte-2014-2015-colinde

Senzational!!! Conspiratia Stefan Hrusca!!!

Luna decembrie este dedicata colindului, iar Stefan Hrusca a pastrat traditia si anul acesta de a face un turneu national in care sa-i incante pe romani cu piesele sale arhicunoscute.

Spectacolul de la Bucuresti a fost unul cu adevarat special, nu de alta, dar dincolo de intalnirea cu un public extrem de numeros (n.r. peste cinci mii de persoane), artistul si-a revazut si o parte dintre prieteni, fosti colegi si rude, veniti cu totii special pentru intalnirea cu el. Nu de alta, dar Hrusca este scump la vedere, el venind in tara, din Canada, doar o data pe an, in decembrie, cand are turneul.

Dupa terminarea spectacolului, care s-a incheiat cu ropote de aplauze, Stefan Hrusca si echipa sa au mai stat in culisele Salii Palatului mai bine de doua ore, pana dupa miezul noptii. Acolo, artistul a oferit autografe, fanilor, dar a mai stat si la un pahar de vorba cu persoane dragi, pe care nu le mai vazuse de cel putin un an.

La iesire, surpriza! In pas agale, Hrusca a parasit holurile Salii Palatului langa o domnisoara foarte inalta, cu tinea o floare in mana. Cei doi si-au zambit, au povestit ba chiar, la un moment dat, artistul a luat-o de mana, mergand asa cativa pasi.

Se vedea clar ca cei doi nu se mai vazusera de multa vreme si, cel mai probabil, tanara era o mai veche cunostinta de compania careia artistul chiar s-a simtit flatat. Si, semn ca le-a fost greu sa se desparta, cei doi s-au pupat, pe obraz, de la revedere, de doua ori. Dupa ce au mai stat cateva secunde de vorba, Hrusca s-a indurat sa se urce in masina care-l astepta si sa se indrepte catre hotel, nu de alta, dar in ziua urmatoare a sustinut un alt concert, in provincie.

Check Also

jenn_articol

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă

Jennifer Lopez (46 de ani) a fost prezentatoarea evenimentului American Music Awards din acest an. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *