Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
12-12-2018
Home / Celebritati / Barfe / Mesajul Danielei Crudu dupa ce si-a gasit perechea.
61744066

Mesajul Danielei Crudu dupa ce si-a gasit perechea.

Dupa trei luni in care a incercat sa isi gaseasca sufletul pereche, Daniela Crudu a facut alegerea in marea finala “Burlacita”. Cel care a cucerit-o definitiv este Valentin. “Pacatoasa” lui Dan Capatos a avut si un mesaj dupa ce a facut alegerea.

Va multumesc din toata inima pentru sustinere si pentru ca ati participat alaturi de mine in aceasta aventura. Am trait momente minunate si nu voi uita niciodata aceasta experienta unica!!! Burlacita a ajuns la final!!!! Accepti acest trandafir?“, a scris Cruduta pe pagina ei de Facebook.

Nu s-a lasat vrajita de vorbe frumoase
Ultimii trei barbati care s-au luptat pentru inima Crudutei au fost Piedro, Lucian si Valentin, insa doar unul a reusit sa o convinga de faptul ca el merita increderea ei.

Finalistii de la “Burlacita” s-au luptat pana in ultima clipa pentru inima Danielei Crudu si au reusit sa o surprinda cu dezvaluiri nestiute despre ei. Bruneta nu s-a lasat impresionata de vorbele frumoase, ci a incercat sa ia cea mai buna alegere pentru viata ei.(B.V.)

 

Check Also

jenn_articol

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă

Jennifer Lopez (46 de ani) a fost prezentatoarea evenimentului American Music Awards din acest an. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *