Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
21-11-2018
Home / Celebritati / Barfe / Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă
jenn_articol

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă

Jennifer Lopez (46 de ani) a fost prezentatoarea evenimentului American Music Awards din acest an. Cântăreaţa şi-a expus formele voluptoase în ţinute extrem de provocatoare. Artista a păşit încrezătoare pe covorul roşu, într-o rochie care a lăsat să se vadă tot. Se pare că starul nu a purtat lenjerie intimă.

Jennifer Lopez a demonstrat că este încă una dintre cele mai dorite femei din lume. Duminică (22 noiembrie) au avut loc American Music Awards, în Los Angeles (SUA), iar artista a fost prezentatoarea evenimentului, potrivit tabloidului britanic Mirror. Focoasa şatenă s-a îmbrăcat într-o rochie foarte sexy şi a renunţat la lenjerie intimă. Cântăreaţa a atras privirile tuturor cu formele ei apetisante.

Pe scenă, Jennifer Lopez s-a schimbat într-o altă rochie la fel de sexy. Nici de data aceasta nu a purtat lenjerie intimă, spre deliciul fanilor prezenţi la eveniment. A doua ţinută purtată de artistă a fost transparentă şi strălucitoare. Cântăreaţa nu se sfieşte să-şi expună formele care au consacrat-o. Deşi are doi copii, pe gemenii David şi Guadalupe (7 ani), Lopez şi-a păstrat o siluetă de invidiat.

 

 

Check Also

61744066

Mesajul Danielei Crudu dupa ce si-a gasit perechea.

Dupa trei luni in care a incercat sa isi gaseasca sufletul pereche, Daniela Crudu a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *