Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
12-12-2018
Home / Celebritati / Barfe / Cea mai proasta veste de Sarbatori pentru Daniela Crudu! Compania de drumuri ii blocheaza conturile, dupa executarea silita!
09_cruduta

Cea mai proasta veste de Sarbatori pentru Daniela Crudu! Compania de drumuri ii blocheaza conturile, dupa executarea silita!

“Cruduta” va primi un cadou neplacut zilele acestea, sub forma unei instiintari care nu are cum sa-i pice deloc bine! Din conturile Danielei Crudu se va evapora o suma de bani, despre care judecatorii au decis ca se cuvin Companiei de Drumuri!

Danilea Crudu n-a banuit nici o clipa ca numele ei va ajunge pe listele Judecatoriei Sectorului 5, fiind aleasa “actrita” principala intr-un proces de executare silita. Acum mai putin de doua saptamani, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania-Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti I-a deschis brunetei un proces, care a fost solutionat de magistrati in urma cu cateva zile.

Au prinso pe camera…

Obiectul litigiului intre compania de stat si Daniela Crudu il reprezinta banala taxa de drum, rovinieta, pe care asistenta tv a omis sa o achite anul acesta, inainte de a parasi Capitala, pe soselele din tara. La fel ca orice sofer aflat in aceeasi situatie, camerele fixe au surprins masina “Crudutei”, numarul a fost confruntat cu baza de date, iar Daniela Crudu a s-a ales cu o amenda in valoare de 500 de lei, la care se adauga pretul rovinietei, de 28 de euro!

Procesul-verbal a fost ignorat insa de vedeta TV, astfel ca CNADNR a trecut la executarea silita a obligatiei, inaintand dosarul Judecatoriei sectorului 5. Judecatorii au decis “incuviintarea executarii silite a titlului executoriu”, iar decizia este definitiva. Conturile Danielei Crudu urmeaza a fi blocate, iar acest lucru ar putea fi o tragedie pentru vedeta, avand in vedere programul bancilor, redus dramatic in perioda sarbatorilor. Mai exact, odata indisponibilizate, acestea nu vor putea fi deblocate de banci, dupa tansferul obligatiei de plata, decat in prima zi lucratoare, dintre Craciun si Revelion!

Inca 18 puncte de control…

Vestile rele nu se opresc insa aici, pentru Daniela Crudu si ceilalti soferi care nu platesc taxa de drum. CNADNR a instalat 18 noi puncte de control al rovinietei pe drumurile nationale din Romania, amplasatate astfel, sustin oficialii companiei, incat sa nu poate fi evitate de soferi prin ocolirea zonelor “fierbinti”. Acestea se adauga celor 33 de puncte fixe de control si alte 14 mobile, aflate pana acum in functiune.

Check Also

jenn_articol

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă

Jennifer Lopez (46 de ani) a fost prezentatoarea evenimentului American Music Awards din acest an. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *