Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
12-12-2018
Home / Celebritati / Barfe / Anunţ FANTASTIC! “Gigi Becali, ELIBERAT DEFINITIV!” Cînd se produce MINUNEA!
ANAF - BECALI - CONFERINTA

Anunţ FANTASTIC! “Gigi Becali, ELIBERAT DEFINITIV!” Cînd se produce MINUNEA!

Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei şi prieten apropiat al lui Gigi Becali, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în cursul zilei de luni şi a dezvăluit că patronul stelist va primi o permisie de cinci zile cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mai mult, acesta a detonat bomba şi a dezvăluit că anul viitor latifundiarul din Pipera ar putea fi eliberat condiţionat din închisoare. “Gigi va veni acasă de sărbători. Va primi o permisie de cinci zile. Însă nu ştiu dacă va fi eliberat defintiv atunci, dar după Revelion ar putea să fie eliberat. El scrie o carte, prestează diferite munci şi se încadrează în fişa deţinutului care poate să fie eliberat condiţionat din penitenciar înainte de efectuarea întregii pedepse”, a spus, pentru DigiSport, Păunescu.

La un an şi cinci luni de la prima zi de puşcărie din viaţa lui Gigi Becali, condamnat în urma transferului de terenuri cu MApN, patronul Stelei a ajuns, după mai multe procese cu Penitenciarul Poarta Albă, să aibă parte de cîteva zile libere din partea conducerii. Mai mult, cele două părţi au ajuns la un acord prin care s-a stabilit că, în funcţie de comportamentul lui Becali, acesta urmează să aibă din nou liber, în perioada Sărbătorilor de iarnă!

Permisia de cinci zile primită de Gigi Becali din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă a fost precedată, conform surselor din anturajul lui Gigi Becali, de o înţelegere verbală. Divergenţele dintre cele două părţi par rezolvate în acest moment, procesele fiind date uitării cu cele cinci zile de libertate primite de patronul Stelei. “Becali a arătat, prin toate demersurile şi acţiunile sale, că s-a integrat în sistemul penitenciarelor, iar permisia de cinci zile a fost acordată ca un drept. Însă conducerea Penitenciarului i-a promis patronului echipei că va mai fi eliberat dacă nu o să încalce termenii permisie, adică fără apariţii la TV şi circ aşa cum a făcut în prima zi liberă primită”, au dezvăluit apropiaţii lui Becali.

Check Also

jenn_articol

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă

Jennifer Lopez (46 de ani) a fost prezentatoarea evenimentului American Music Awards din acest an. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *